Modex, značka kvality

Tak ako Modex prinášal štýl a módnosť prostredníctvom odevov, my vám tieto črty prinášame prostredníctvom moderného a vkusného bývania v Modex Residence.

Projekt Modex residence ponúkne 48 bytových jednotiek, 5 priestorov pre obchod a služby a 95 parkovacích miest. Svojím obyvateľom ponúkne moderné bývanie v centre mesta s pohodlným parkovaním v podzemných garážach. Komunitná záhrada na streche budovy poskytne priestor na oddych, pestovanie kvetov či drobnej zeleniny v praktických vyvýšených záhonoch.

Veľkou výhodou projektu je aj pohodlné parkovanie v podzemných garážach. Na dvoch podzemných poschodiach nájdete 95 parkovacích miest. Okrem toho že sa nemusíte báť či nájdete voľné parkovacie miesto, bude vaše auto zaparkované v bezpečí pred vandalmi, či vplyvmi počasia na vašom vlastnom parkovacom mieste.

Čo by ste povedali na vlastné detské ihrisko pre vaše ratolesti? Áno aj toto bude súčasťou vášho nového bývania. Vo vnútrobloku Modex residence nájdete zelené átrium s detským ihriskom a oddychovou zónou pre Vás zatiaľ čo sa Vaše deti budú hrať.

Chcete sa dozvedieť viac?

Stretnime sa

Radi Vám bližšie predstavíme unikátny projekt Modex.

Mám záujem o stretnutie